Combitruck chauffeur

Op zoek naar een combitruckchauffeur?

Zoekt u een verantwoordelijke, gekwalificeerde én ervaren combitruckchauffeur? Covebo vindt deze voor u. Dankzij onze grote flexpool leveren we snel de vakkracht waar u naar op zoek bent.

Wat mag u van onze combitruckchauffeurs verwachten?

Een combitruckchauffeur is verantwoordelijk voor het inzetten en uithalen van pallets in bulkopslag. Onze combitruckchauffeurs zijn gekwalificeerd en hebben minimaal een half jaar ervaring. Deze ervaring uit zich in de accurate, veilige en nauwkeurige werkwijze van onze vakkrachten.

Dankzij onze vele klanten en uitzendkrachten in de logistiek beschikken we over een grote flexpool. Hierdoor zijn we in staat sterk op- en af te schalen. Kortom, we vinden snel de combitruckchauffeur die u zoekt!

Covebo heeft kennis van de praktijk

In geen enkele branche is de tijdsdruk zo belangrijk als in de logistiek. Flexibiliteit, bereikbaarheid en beschikbaarheid zijn sleutelbegrippen. Als specialist in de logistieke sector weet u dit als geen ander. De behoefte aan medewerkers wisselt sterk, een flexibele inzet is verreist en planningen verschillen per dag. Te midden van deze dynamische arbeidsmarkt, is Covebo Uitzendgroep u graag van dienst.

Covebo heeft een sterke focus op de output van processen. We noemen dit Outputgestuurd Uitzenden®. Bijdragen aan de doelstellingen van de opdrachtgever is hierbij het vertrekpunt. Samen met onze opdrachtgevers benoemen wij duidelijke en meetbare prestatie-indicatoren en monitoren deze. Indien gewenst, kunnen we zelfs ons verdienmodel direct afhankelijk maken van onze meetbare prestaties.

Profiel:

  • In het bezig zijn van een geldig combitruckcertificaat
  • Werkt nauwkeurig en zorgvuldig
  • Stelt hoge eisen aan zijn afgeleverd werk en is betrouwbaar
  • Flexibel en bereid om te werken in ploegendienst
  • Minimaal een half jaar ervaring met het besturen van een combitruck

Neem contact met ons op

Neem contact op met Covebo en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!