The Making Of...

Alweer een tijdje geleden hebben we ons in de filmwereld ondergedompeld. Een nieuwe ervaring en dus overgeleverd aan Filmakers! Let’s do this!

Het is vrijdag 2 februari, de draaidag is aangebroken! Even snel de mailbox bijwerken, wat laatste telefoontjes plegen en rond het middaguur vertrokken we naar de filmlocatie in Harderwijk. De collega’s druppelden één voor één binnen, Filmakers zette alles klaar voor het filmen en Van de Pol Catering verzorgde de lunch. Een goed begin van de draaidag!

Na de lunch en briefing werden de spelers één voor één opgehaald en kon het wachten voor de anderen beginnen. Want dat is waar een groot gedeelte van de dag uit bestaat: wachten. Tegen het einde van de middag stonden de meeste beelden erop en konden we beginnen aan het laatste shot. Met alle collega’s een muur bouwen, bestaand uit onze kernwaarden. Daarvoor kwamen collega’s uit het hele land naar Harderwijk!

Netjes op tijd stonden we klaar en konden we verder met het schema. Met zo’n grote groep moet er regelmatig iets opnieuw of extra. Dat nam behoorlijk wat tijd in beslag, maar niet getreurd: Van de Pol Catering had genoeg koude drankjes en bittergarnituur. De avondschemer zette in, het laatste shot kon opgenomen worden en dat was ‘m. Het materiaal was geschoten!

We hebben de dag goed afgesloten. Met elkaar nog een drankje gedronken en een lekkere vette hap gegeten alvorens we huiswaarts gingen. Een hele ervaring die we niet hadden willen missen, zeker niet nu we het resultaat hebben gezien!

Veel kijkplezier, en mocht je denken wat een enthousiaste club dat Covebo…. https://www.covebo.nl/werken-bij-covebo! We hebben genoeg openstaande vacatures. Wellicht spreken we elkaar binnenkort!