Onze profielen in de bouw

 

Op zoek naar vakpersoneel in de bouw?

De bouw is al sinds de oprichting van Covebo één van haar belangrijkste specialismes, ontstaan vanuit een groeiende vraag naar ervaring en vakmanschap. Inmiddels heeft Covebo Bouw zich vanuit de professionaliteit van de geboden dienstverlening ontwikkeld tot een gewaardeerde speler, waar kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid als kerncompetenties gelden. Heeft u personeel nodig? Neem contact met ons op via ons contactformulier: covebo.nl/contact of bel: +31 (0)33 246 4298.

Vakmannen en facilitaire dienstverlening

Een grote opdracht binnengehaald of een deadline die nadert? Bij Covebo bent u aan het juiste adres voor (tijdelijk) personeel in de bouw. Of het nu gaat om een timmerman, metselaar of tegelzetter: Covebo is het antwoord! Naast de vakmannen met een vakopleiding in de bouw, kan Covebo u ook voorzien van slopers, bouwopruimers, asbestsaneerders of hoveniers. Gemotiveerde aanpakkers met twee rechterhanden!

Ons bouwkundig personeel bestaat uit mannen die weten wat vakmanschap inhoudt, die uitstralen dat het meer is dan een optelsom van diploma’s en werkervaring. Echt vakmanschap is een mentaliteit, je bent trots op je werk en het uiteindelijke resultaat, daar sta je voor!

Het is onze taak om deze vakmensen voor u binnen handbereik te krijgen. Omdat onze interne medewerkers beschikken over een ruime ervaring in de bouw, zijn zij als geen ander in staat u in contact te brengen met de vakman die het beste bij uw opdracht past.

Covebo heeft zijn zaken Gewoon Goed Geregeld, daarom testen en trainen wij onze Nederlandse en EU-vakkrachten in ons eigen Test- & Trainingscentrum. Zo helpt Covebo haar opdrachtgevers. Met minder nemen we geen genoegen!

Veiligheid en certificering

Wij bieden onze klanten graag zekerheid. Door het correct uitvoeren van alle wettelijke, financiële en fiscale plichten voldoet Covebo Bouw aan de door de overheid en brancheorganisaties gestelde eisen. De VCU certificering van Covebo Bouw en de VCA certificering van onze medewerkers op de projecten bieden daarbij een veilig gevoel voor opdrachtgevers. Ook dit is Gewoon Goed Geregeld! Hier leest u meer over onze certificeringen.

Onze vakmannen in de bouw

Facilitaire dienstverlening