Schilders

Zoekt u vak ervaren schilders?

Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en zijn inzetbaar voor zowel grote als kleinschalige binnen- en buitenprojecten. Covebo Uitzendgroep voorziet u graag in uw vraag naar schilders. Vakmanschap en kwaliteit staan hierbij altijd voorop!

Dit kunt u van onze schilders verwachten

Onze ervaren onderhoudsschilders voeren diverse werkzaamheden uit voor opdrachten voor zowel binnen- als buitenwerk. Denk hierbij aan het onderhoud en het klein- en grootschalig schilderwerk voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. 

Tekort aan schilders in Nederland

Zoals u ongetwijfeld zelf heeft ervaren is er in Nederland een tekort aan schilders. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om te investeren in Europese vakkrachten. Covebo beschikt over opleidingscentra in vele Europese landen, hier worden de schilders getest op hun kennis en kunde voordat ze gaan werken. Wanneer de vakkrachten naar Nederland komen beschikken ze over de noodzakelijke vakkennis om naast het schilderwerk ook houtrotreparaties en sauswerk kwalitatief goed uit te voeren. Het uitvoeren van de juiste voorbewerking, het verwijderen van losse verflagen, houtrot, het opnieuw aanbrengen, gronden en plamuren zijn geen enkel probleem voor onze vakmannen. Naast vakkennis is zorgvuldigheid en plezier in het werk een vereiste.

Het profiel van onze ervaren schilders: 

  • Afgeronde opleiding LBO, MBO en/of (aspirant) gezel
  • Aanvullende vakspecifieke opleidingen en cursussen
  • Enkele jaren relevante werkervaring met de eerdergenoemde werkzaamheden
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • In bezit van een geldig VCA
  • Goede communicatieve vaardigheden

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem via het formulier op deze pagina contact met ons op!