Vacature Administrateur

Over het support center van Covebo
Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen?
Als administrateur ben je primair verantwoordelijk voor het maken van de winst- en verliesrekeningen, managementrapportages en -analyses voor de diverse werkmaatschappijen. Daarnaast voert de administrateur controles van de administratieve invoer uit, boekt de journaalposten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden zoals het doen van de aangifte omzetbelasting, ondersteunen jaarrekeningen, liquiditeitsprognoses, beheer van de kas, bank en inkoop- en verkoopfacturen. Tevens signaleert de administrateur opvallende zaken in diverse administraties. Je fungeert als een echte duizendpoot op het gebied van financiën. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team van 7 directe collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle BV’s die vallen onder de Covebo groep en de vestigingen door het land. 

Wie ben je?
Wij zoeken iemand die affiniteit met cijfers en een analyserend vermogen heeft, resultaatgericht en zelfstandig is en gestructureerd te werk gaat. Een afgeronde financiële HBO opleiding is een must, bijvoorbeeld richting Bedrijfsadministratie. Minimaal 2 jaar werkervaring, als administrateur of junior controller of assistent accountant of soortgelijk. Daarnaast is kennis van Navision en Excel ook gewenst. Een proactieve instelling en een gezonde dosis humor maken het plaatje compleet!

Wat bieden we jou?
Covebo staat voor gewoon goed geregeld, daarom krijg jij:

  • Een goed salaris, afhankelijk van ervaring tussen de €2750 - €3500
  • Meteen een jaarcontract, met intentie tot vast
  • Een functie met veel uitdagingen, in een groeiende organisatie
  • Een gezellige sfeer, de mensen die hier werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk
  • 50% pensioenpremie wordt betaald door Covebo
  • 26 vakantie dagen en de mogelijkheid om deze bij te kopen
  • Covebo stimuleert een goede balans tussen werk, gezin en persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren?
Solliciteren gaat heel eenvoudig via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Mail Valeria valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je CV hebben ontvangen, hoor je zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking!