Vacature Digital Proces Consultant

Over Covebo
Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan! Voor ons Support Center in Nijkerk zijn wij op zoek naar een fulltime procesmanager digital!

Wat ga je doen?
Covebo is een jonge, sterk groeiende organisatie die zich klaar aan het stomen is voor de toekomst. Om deze reden is onze afdeling Digital Operations sterk groeiend en continu bezig met verander management en de nieuwe manier van werken. Samen met jouw zes toekomstige collega's van deze afdeling, zorg jij ervoor dat de rest van de organisatie mee gaat in de nieuwe manier van werken. Samen met je collega Erik ben jij verantwoordelijk voor een goede uitrol van nieuwe projecten naar de vestigingen. Je bent veel op onze vestigingen, om nieuwe werkprocessen te presenteren, implementeren, trainen en om vragen te beantwoorden. Je zorgt ervoor dat iedereen met jouw hulp eigen raakt met de nieuwe werkwijze en applicaties binnen onze organisatie. Het eerste project waar je mee aan de slag zult gaan is het volledige gebruik van onze planmodule Plan4Flex verder te implementeren en optimaliseren op onze vestigingen. Daarnaast loopt er een project voor de implementatie van het digitaal tekenen van diverse overeenkomsten.

Wie ben je?
Als Procesmanager Digital ben je innovatief en altijd op de hoogte van nieuwe technologieën en materie. Jij noemt jezelf een digital native. Daarnaast heb jij:
- Je bent een afgestudeerde HBO’er in de richting van Bedrijfskunde of vergelijkbaar
- Je werkt graag projectmatig en vindt het leuk anderen iets te leren
- Je bent analytisch sterk en denkt procesmatig
- Wanneer je ervaring hebt met Plan4Flex en Microsoft Navision is dit een pré
- Je hebt een grote interesse in change management en kan dit geduldig overbrengen
- Je hebt er plezier in om zowel op ons support center te werken en in het land

Wat bieden wij jou
Covebo zorgt goed voor zijn personeel. En daarom krijg jij:
- Een prima salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2500 - €3500 met eindejaar bonus
- Een auto van de zaak
- De mogelijkheid om bezig te zijn met de nieuwste technologieën
- Mogelijkheden om jezelf en ons bedrijf continu te verbeteren
- Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
- Oprechte aandacht voor elkaar
- Zeer gezellige bedrijfsfeestjes en VRIJMIBO’s

En nu?
De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69 of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.