Vacature Event Medewerker - Nijkerk

Over Covebo 
Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je gaat werken voor het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan! 

Voor ons Support Center in Nijkerk zijn wij op zoek naar een parttimemedewerker die Kids & Co coördineert (onregelmatige weekenddiensten). Wat is Kids & Co? De ludieke, persoonlijke manier van Covebo voor sponsoring. Vanuit onze sterke focus op de menselijke maat, het belang van het gezinsleven en persoonlijk contact is het idee voor dit unieke programma Kids & Co geboren. Spelenderwijs de kids bezig laten zijn met onderwerpen uit de kerngedachte van Covebo. 

Wat ga je doen? 
Een vestiging van Covebo wil Kids & Co inzetten als sponsormiddel. De aanvraag komt binnen op het Support Center en bij goedkeuring en beschikbaarheid krijg jij een telefoontje voor verdere afstemming: wat is de locatie en wat zijn de wensen?  

Het is de dag van het event. Je rijdt naar het magazijn, pakt de inpaklijst erbij en checkt de vrachtwagen. Staat alles erin? Gas erop en met frisse energie de weg op. Eenmaal op locatie ben jij verantwoordelijk. Je zorgt dat alle spellen volgens plattegrond opgezet worden, dat de muziek draait en er een glimlach op je gezicht verschijnt. De kinderen druppelen langzaam binnen en samen met de kinderen maak jij er een fantastische dag van. Spelen, springen, dansen en niet te vergeten de fantastische Kids & Co gadgets uitdelen als cadeautje!  

De dag loopt ten einde, je haalt een doekje over de statafels, ruimt de smerige bekertjes op en zorgt dat alle spellen netjes in de vrachtwagen gezet worden. Dat zware sjouwwerk hoef je natuurlijk niet zelf te doen, want daar helpen de vrijwilligers bij of de op- en afbouwers die voor je zijn geregeld. Eenmaal bij Covebo, gaat alles het magazijn in en wachten we op het volgende feestje! 

Wie ben je? 
Jij bent een organisatietalent! Ziet iets en weet ‘zo gaan we het doen’. Je steekt de handen uit de mouwen, communiceert met iedereen en loopt het even anders: dan durf je gerust een beslissing te nemen. Hebben ze een vraag? Jij helpt de organisatie graag. Daarnaast: 

  • ben je sociaal, enthousiast en een echte kindervriend, 
  • is het hebben van een BE-rijbewijs een pré, 
  • moet je in ieder geval in het weekend beschikbaar zijn. 

En heel belangrijk: je hebt humor en vindt het geweldig om met een team keihard te werken om topresultaten neer te zetten! 

Wat bieden wij jou 
Een leuke verantwoordelijke bijbaan vanaf april tot medio oktober. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring doen wij graag een salarisvoorstel. 

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69 of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.