Vacature Junior Salarisadministrateur

Over het Support Center van Covebo

Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen

In tegenstelling tot de meeste mensen, hingen er bij jou geen posters van jouw favoriete band op de zolderkamer, maar salarisstrookjes. Je kan ze letterlijk dromen!
Je weet als geen ander dat de rol van salarisadministrateur niet voor iedereen is weggelegd. Er liggen altijd voldoende werkzaamheden op je te wachten en je weet dat je regelmatig zal moeten werken onder een bepaalde tijdsdruk. Echter ben je hier op ingesteld en gelukkig sta je er bij onze financiële afdeling niet alleen voor. Je kan rekenen op twee hele sterke en loyale teamgenoten die net als jij een passie hebben voor het vak. Samen zetten jullie de schouders eronder!
Binnen het team is er een taakverdeling, waarbij jij straks het eerste aanspreekpunt bent voor de Back Office medewerkers. Jij vindt het dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat jouw kennis op peil is en dat je jouw kennis op een begrijpbare wijze overbrengt. Soms kan je niet alles weten, maar daarvoor heb je collega’s en bieden wij je altijd de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven en nieuwe talenten te ontdekken.​

Wie ben je

Bij Covebo werken wij hard en hebben het leuk op momenten dat het kan. Successen worden goed gevierd en het feit dat onze werknemers zich prettig en gelukkig voelen binnen het bedrijf, vinden wij héél belangrijk.

Verder beschik je over:

  • Je hebt passie voor je vak en bent daarmee een loyale teamgenoot;
  • Je beschikt over een afgerond Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) of bent bereid deze gedurende jouw contract bij ons te behalen;
  • Je bent graag in contact met mensen;
  • Je kunt goed overweg met Excel;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijkerk;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je houdt van een beetje humor op zijn tijd.

Wat bieden wij jou

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al: wij zenden mensen uit, werven én selecteren. We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Je krijgt de mogelijkheid om binnen een groot bedrijf te laten zien wat je waard bent en daarmee doorgroeikansen voor jezelf te creëren. The sky is the limit!

Wil jij weten hoe het er aan toe gaat bij Covebo? Onze collega's zijn in de pen geklommen om jou meer te vertellen over hun werkzaamheden. Lees hier bijvoorbeeld wat de dag je brengt als je recruiter bent, of wat je allemaal doet als teammanager of coördinator?

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69 of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.