Vacature Schoonmaker m/v

Over het Support Center van Covebo
Covebo Groep is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan o.a. denken aan marketing, compliance, HRM, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Als je samenwerkt, binnen je eigen kracht, dan komen de successen vanzelf en het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Wat ga je doen?
We houden onze werkplekken graag netjes en verzorgd, daarom zijn we opzoek naar een nieuwe schoonmaker m/v er naast onze 2 vaste schoonmaaksters. Jij zorgt, samen met je collega's, voor de schoonmaakwerkzaamheden op onze kantoren in Nijkerk. Je maakt zelfstandig de vloeren, keuken, sanitair, en kantoren schoon. Voor 10-12 uur per week op 2 en in de toekomst 3 locaties van Covebo in Nijkerk. De dinsdag avond werk je vast 3 uur met je collega's, de andere uren zijn vrij in te delen aan het begin en eind van de week.  

Wie ben je?

  • Je bent gemotiveerd en een échte aanpakker.
  • Je bent gastvrij en behulpzaam.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar helpt ook je collega's wanneer nodig.

Wat bieden we jou?

  • Een prima salaris tussen de €10 - €13 euro netto per uur
  • Vaste parttime baan/bijbaan.
  • Leuke collega’s en een betrokken organisatie, met gezellige bedrijfsuitjes.
  • Een betrokken leidinggevende waar je terecht kan voor hulp en vragen.

En nu?
De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 0615670469of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.