Vacature Teammanager Online Recruitmentteam

Over Covebo
Covebo Group is een uitzendorganisatie van en voor echte aanpakkers, met vestigingen door Nederland en Europa. Je komt te werken op het Support Center in Nijkerk, waar een ambitieus, jong team iedere dag klaarstaat voor ondersteuning van de vestigingen. Je kunt dan denken aan marketing, administratie en ICT. De cultuur is hands-on: samen de schouders eronder om gave resultaten neer te zetten. Het vieren van successen is iets wat deze organisatie als geen ander kan!

Als recruiter werk je vaak als solist. Wij bij Covebo geloven dat je door samen te werken nog verder kan komen! Wij bieden jou de kans om in de rol van teammanager een online recruitmentteam te bouwen die continue de arbeidsmarkt in kaart brengt en actief kandidaten benadert in samenwerking met de recruiters op onze vestigingen.

Wat ga je doen?
Het is van grootbelang dat jij als teammanager de verbinding weet te leggen tussen onze marketing- en recruitmenttechnologie afdelingen. Jouw team ondersteunt onze recruiters op onze vestigingen en klanten met de implementatie van een creatieve recruitmentstrategie voor de meest gevraagde profielen binnen de branches Bouw & Techniek en Productie & Logistiek..

Met andere woorden adviseer je straks onze recruiters op de vestiging met de te volgen recruitmentstrategie. Daarbij leid je onze bestaande en nieuwe recruiters op, zodat zij onze tools effectief kunnen inzetten. Je traint onze recruiters on the jobs op het gebied van de inzet van externe & interne CV-dbases (zoals CXS, nationale vacaturebank, monsterboard, Jobdigger, social media enz.). Je ondersteunt onze klanten en vestigingen bij specifieke (massa) recruitment opdrachten. Je draagt zorg voor voldoende kwalitatieve instroom voor (nieuwe) projecten en bewaakt het proces. Je bent hierbij opdrachtgever voor onze marketing afdeling en de linking pin met onze technologieteams.

Wie ben je?
Wil je in aanmerking komen voor deze gave baan dan dien je te beschikken over:​​​​​​​

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van recruitment bij voorkeur aan de bureaukant;
 • Kennis van diverse recruitmenttools;
 • Pragmatische persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit;
 • Bouwer die in staat is om strategie te vertalen naar operationele successen;
 • Je bent een kartrekker en in staat om je eigen team te coachen naar successen.

Wat bieden wij jou
Bij Covebo zorgen we goed voor je. Dat uit zich niet alleen in een fantastische werksfeer en fijne collega’s, maar ook in arbeidsvoorwaarden. 

 • Een vast salaris tussen de 2.500 en 3.800 euro bruto per maand afhankelijk van werkervaring;
 • Een bonusregeling van maximaal 1,5 maandsalaris;
 • Uiteraard aangevuld met vakantiegeld;
 • Goede pensioenregeling;
 • Laptop;
 • Reiskostenvergoeding (bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid om deel te nemen aan onze leaseregeling);
 • Kortingen op je zorgverzekering.

En nu?

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan ons zusje FYGI – Happy Recruiters. Wil je graag solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en je komt op de juiste pagina terecht. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel of WhatsApp mij, Valeria Gagliano, op 06 15 67 04 69 of mail naar valeria.gagliano@fygi.nl. Nadat wij je cv hebben bekeken laten we binnen 2 werkdagen weten of we je willen uitnodigen voor een kennismaking.