FAQ voor werkgevers

Wat is het dichtstbijzijnde Covebo kantoor?

Voor het dichtstbijzijnde Covebo kantoor kijkt u op onze kaart. Door te klikken op de locatie vindt u de adresgegevens van de betreffende vestiging.

Wat kost het om een aanvraag te doen bij Covebo?

Covebo doet graag voor elke klant en elke opdracht haar best om een geschikte uitzendmedewerker te vinden. Onze inspanningen zijn gratis en u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren van de uitzendmedewerker. Wanneer u na verloop van tijd de medewerker in vaste dienst wilt nemen doen denken wij ook graag met u mee.

Voor welk personeel kan ik terecht bij Covebo?

Covebo is gespecialiseerd in de sectoren bouw, techniek, productie, logistiek en office. Uiteraard kunt u ook voor functies buiten deze sectoren bij ons terecht. Door de grote database en het brede netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd en door onze enorm gedreven recruiters kunnen wij ook voor u de perfecte match maken! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat als ik niet tevreden ben over een uitzendmedewerker?

We gaan er niet vanuit, maar het kan voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de uitzendmedewerker. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met uw contactpersoon bij Covebo. Er wordt samen gekeken naar een oplossing. Wellicht moet er een gesprek worden gevoerd met de medewerker of heeft deze wat meer begeleiding nodig. Dit is allemaal mogelijk en wij denken hier graag in mee.

Matcht het echt niet? Dan gaan we uiteraard op zoek naar een nieuwe, beter passende medewerker. U zit nergens aan vast, u betaalt alleen voor de uren die een uitzendkracht daadwerkelijk heeft gewerkt!